Održana P.... S.... modna revija “Ti si ona”

 

Omaž velikim ženama i vrednostima koje su obeležile vekove

U okviru programa Čačak prestonica kulture Srbije 2023, grad iz kojeg potiče renomirani brend P.... S.... fashion postao je epicentar inspiracije i dubokog poštovanja prema značajnim ženama koje su obeležile istoriju Srbije. U četvrtak, 07. septembra, na ekskluzivnoj modnoj reviji pod nazivom "Ti si ona", brend P.... S.... predstavio je limitiranu kolekciju koja ne samo da slavi izuzetne žene koje su bile izvor inspiracije, već i naglašava njihovu neprocenjivu ulogu u oblikovanju društva i kulture.
 

"Svaka od ovih žena bila je velika u svojoj oblasti, suočavajući se sa brojnim izazovima i preprekama koje nisu mogle da spreče njihovu neumornu posvećenost svojim strastima i vizijama. Njihova hrabrost i nepokolebljiva predanost sopstvenim snovima čine ih izuzetno inspirativnim figurama. Kroz ovu kolekciju, želimo da istaknemo njihova dostignuća i da podstaknemo nove generacije žena da slede svoje snove i ostvaruju pozitivne promene u svetu", istakla je Slađana Pantović, vlasnica kompanije i kreativna direktorka.

 

Ovaj događaj nije bilo uobičajeni prikaz mode. Naprotiv, iskoračivši iz okvira standardnih revija, bio je to emocionalni doživljaj. Pored prikaza modela, celokupni događaj pratio je narativni deo, uz ambijentalnu muziku, što je publici omogućilo da se emocionalno poveže sa kvalitetima i vrednostima koje su ove žene posedovale.

Direktorka marketinga u kompaniji, Sandra Paunović navodi da kompanija godinama unazad, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti pruža podršku pojedincima, institucijama i lokalnim zajednicama, kao i da na ovaj način žele da dodaju i simboličku dimenziju njihovom angažmanu: “Ovom revijom i limitiranom kolekcijom, mi ne samo da odajemo počast izvanrednim ženama iz prošlosti, već i slavimo snagu ženskog duha. Želimo da inspirišemo sve žene da veruju u svoje sposobnosti, vrednosti i ambicije, baš kao što su to činile ove veličanstvene prvakinje kojih smo se danas setili. U njihovom liku i delu pronalazimo inspiraciju da sledimo svoje vizije i snove bez obzira na sve izazove”.

Nakon same revije, usledio je koktel, gde su se strasti prelile sa piste na prisutne, koji su sa oduševljenjem i uzbuđenjem razmenjivali svoje impresije, iskustva i osećaje koje su probudili modeli i priče o tim neustrašivim ženama. Emocije su se prenosile sa osmeha na osmeh, dok su gosti zajedno delili čaroliju ovog posebnog iskustva, stvarajući još jedan nivo veze sa P.... S.... brendom.

Modeli predstavljeni na reviji će biti dostupni u odabranim P.... S.... prodajnim objektima, a deo prihoda od prodaje modela iz ove kolekcije biće doniran ženskim društvima s ciljem podrške unapređenju njihovih aktivnosti.
P.... S.... ostaje predan podršci ženama i unapređenju njihovih života i nadamo se da ćemo zajedno graditi svet gde se svaka žena oseća snažno i samopouzdano u ostvarivanju svojih ciljeva.