Verujemo da u svom bliskom okruženju imate nekoga ko pripada ovom vodenom znaku. Složićete se sa nama da su rakovi jedan od najspecifičnijih horoskopskih znakova. Nepredividivi i kontradiktorni pa nikada nismo u potpunosti sigurni šta misle i osećaju :). 

Ali, nikako ih nemojte osuđivati zbog toga. Prenaglašena želja za pažnjom i brigom o drugima za rakove predstavlja njihov 'hleb nasušni', nešto što im 'hrani' dušu i motiviše za nove životne pobede.

 Žena račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primer. Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak. Ona će u vašem životu potpuno promeniti zakone fizike i okrenuće ga naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. 

Za žene rakove moda nije na prvom mestu. Dame rođene u ovom znaku preferiraju tradicionalan i konvencionalan stil odevanja sa naglaskom na ženstvenost i udobnost. Uvek će radije biti negde sa strane nego u centru pažnje zbog čega je gotovo nikada nećete videti u nekoj prenapadnoj odevnoj kombinaciji.

Dame rođene u ovom vodenom znaku su praktične. Krasi ih sposobnost da se sa ograničenim budžetom oblači sa stilom. Vole da kupuju na sniženjima i prilično dobro se snalaze u pronalaženju odličnih komada odeće i obuće po pristupačnim cenama.

Drage račice, ako ste u potrazi za novim odevnim komadima ili želite da počastite sebe za rođendan, P....S... je vaša konačna destinacija. Veliko sezonsko sniženje kolekcije je u toku! Uživajte u kupovini! I srećan vam rođendan :)!

                                                            P....S....fashion top, suknja, šešir i ogrlica.