Složićete se sa nama da ima mnogo definicija doma. Dom je, recimo, tamo gde su oni koje volimo. Gde vas čeka voljena osoba. Tamo gde spustite kofere. Dom za nekoga predstavlja sklonište, utočište od svih spoljašnjih faktora i potencijalnih opasnosti. Vaše lično svetilište. Sinonim za sreću. Sklad. Definicija doma ima, zaista, dosta.

Ponekad je dovoljan samo detalj, dekorativni predmet kako biste, uz minimalan napor i trošak, ukrasili vaš životni prostor. Malo volje i odvojenog vremena. Ovo naravno ne znači da će vas ovakvo dekorisanje skupo koštati, naprotiv. Ukoliko za „utopljavanje“ svog doma utrošite znatno manje novca nego mašte, bićete veoma ponosni i zadovoljni.

Proleće je pravo vreme za 'veliko spremanje'. Ono doba godine koje priziva na promene. A promene su poželjne i potrebne. Proleće nas, zapravo, pokreće. Jedino je važno da ste spremni za promene. Zato je P....S.... tu da vas inspiriše i podstakne. Pripremili smo za vas jedno ‘dekorativno’ darivanje. Pravila darivanja su jako jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da nam u komentaru ispod ovog posta napišete šta za vas predstavlja dom. Samo dovršite rečenicu "Dom je...".

Šaljite nam svoje komentare do 23. februara u 12h , a 24. februara ćemo objaviti imena tri najmaštovitije čitateljke i nagraditi ih dekorativnim jastukom. 

Napomena: Darivanje važi samo za teritoriju Srbije.

Srećno svima ! :)

DOBITNICE DARIVANJA:

 

Drage dame, dekorativno darivanje je juče zvanično završeno. Stigao nam je veliki broj vaših komentara, pesama i priča na temu doma. Bio je ovo zaista težak izbor za nas. Pre nego što proglasimo dobitnice darivanja, želimo da vam se zahvalimo na učešću i trudu. 

Nije nam bilo nimalo lako da izaberemo pobednice. Zato se nismo odlučili za tri, već za pet dobitnica darivanja :). 

Dobitnica prvog poklon paketa je Mirjana Stojanović, autorka pesme koja nas je sve raznežila. Draga Miro, čestitamo od srca :)!  

Duhovita Jelena V. nas je iskreno nasmejala dosetkom da je dom tamo gde nas ništa ne steže ;). Draga Jelena, iskreno se nadamo da će Vam se svideti poklon:). 

Marija Radujko nije izostavila sve lepe i manje lepe stvari koje zaista čine sastavni deo života koji se odvija u svakom domu. Draga Marija, čestitamo Vam :).

"Dom je šapat osmeha i kikot tišine u zagrljaju voljenih..." Svetlana Radovac, naša četvrta dobitnica nagradnog darivanja :). 

Dijana, volonterka u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, primer je požrtvovane mlade dame koja  nam je dočarala deo svakodnevnice malih, velikih boraca. 

Čestitamo damama, a vama obećavamo da ćemo organizovati još ovakvih događaja uz priliku da i vi osvojite neke od lepih poklona. Bliži se nam se Osmi mart ;).