Leto nam, sem peščanih plaža i mirisa mora, donosi i niz muzičkih festivala. Ako ste čekirale datum u kalendaru i kupile karte za neke od predstojećih muzičkih festivala, sada vam još samo ostaje da odlučite šta ćete obući. 

Osim muzike, na ovim festivalima slavi se individualnost koju, pored ostalog, možete pokazati i pravim modnim izborima. Na ovakvim manifestacijama može se videti doslovno sve - od najskupljih krpica najpoznatijih svetskih kreatora do potpune modne avangarde. 

Garderoba treba da vas izdvaja iz mase, ali, takođe, mora da bude praktična i udobna, kako biste se osećali prijatno, što bi trebalo da bude najvažniji kriterijum prilikom izbora. Slojevitost je tajna festivalskog pakovanja. Što manje stvari čini više kombinacija, celodnevne razlike u temperaturama su pokrivenije a ranac lakši. U vašem "festivalskom koferu" bi trebalo da se nađe udobna garderoba i još udobnija obuća. Kiša je veliki i sve češći festivalski neprijatelj.  Najbolji izbor je par gumenih čizama koji možete kombinovati sa kratkim teksas šortsem kako vas ništa ne bi sputavalo u višesatnom đuskanju i dobrom provodu.

                                        P....S....fashion kardigan, teksas šorts, majica, šeširnaočare i torba.