"Sve smo bliže proleću. I ne toliko mi njemu koliko ono nama. Da proleće ne dolazi samo, nikad mi ne bismo stigli do njega." D. Radović

Kada se osvrnemo na proteklih par meseci, ova zima nam je zadala, prilično jake udarce. Preživeli smo minuse i preležali viruse. Bili smo spremni da žrtvujemo i lepotu za toplotu. Al' tome je, konačno, došao kraj. Živa na termometru polako raste. Proleće je pred vratima, a mi ponovo ulazimo u modno raspoloženje. Još desetak dana nas deli do, po mnogima, najlepšeg godišnjeg doba i u glavi sklapamo odevne kombinacije za prve tople dane. Mislimo da je pravi momenat da vam skrenemo vam pažnju na prve 'vesnike' proleća :).  

Šta nas to očekuje? 

Prugice, tufnice, cvetovi i aplikacije. Eksplozija boja i printova. Ženstvenost i elegancija. Slobodno se poigrajte sa stilovima. Sve je u igri. Nema pravila. 

Štampano izdanje kataloga za kolekciju proleće-leto 2017. vas čeka u našim radnjama. Potražite ga, prelistajte i prisvojite jedan primerak. Za sve one nestrpljive - virtuelni katalog možete naći na našem sajtu. Javite nam utiske :). 

                                      P....S....fashion tunika, traka za kosu, torba i naočare

                                                      P....S....fashion haljina sa šljokicama i futrola za mobilni. 

                                                       P....S....kardigan, majica, suknja od tila i torba